Kapitán AS Rím Totti nedohral šláger proti Neapolu

NETKY.SK • 19 Október 2013, 10:47 • 2 min
Kapitán AS Rím Totti nedohral šláger proti Neapolu

MILÁNO - Francesco Totti nedohral piatkový šláger 8. kola talianskej Serie A medzi AS Rím a SSC Neapol, ktorý sa skončil triumfom Rimanov 2:0.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný kapitán domácich odišiel z ihriska predčasne už po 33 minútach s podozrením na zranenie stehenného svalu. "Je mi to ľúto, ale nedalo sa inak. Cítil som bolesť v stehne a radšej som to vzdal. Viac budem vedieť v najbližších hodinách po vyšetrení," ospravedlnil sa Totti fanúšikom. Jeho spoluhráči však podali opäť výborný výkon a vďaka dvom gólom bosnianskeho mladíka Miralema Pjaniča (druhý bol z pokutového kopu) uštedrili Neapolu prvú prehru v tomto ligovom ročníku. Rimania zostali naďalej bez straty bodu a na čele Serie A majú zverenci trénera Rudiho Garciu náskok 5 bodov pred dvojicou Neapol - Juventus. Majstrovský Juventus má ešte zápas 8. kola k dobru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies