Kapelu Megadeth opustili dvaja členovia

NETKY.SK • 27 November 2014, 15:23 • 2 min
Kapelu Megadeth opustili dvaja členovia

NEW YORK - Americkú trashmetalovú kapelu Megadeth opustili gitarista Chris Broderick a bubeník Shawn Drover, ktorí sa rozhodli venovať vlastným projektom. V skupine tak zostali iba frontman Dave Mustaine a basgitarista David Ellefson, ktorí v Megadeth pôsobia od jej založenia v roku 1983.

slovakia

left justify in out

"Na základe umeleckých a hudobných rozdielov som sa rozhodol oznámiť svoj odchod z Megadeth, aby som sa mohol vydať vlastným hudobným smerom. Chcem, aby ste všetci vedeli, ako veľmi si vážim, že ste ma vy, fanúšikovia, prijali a rešpektovali ako člena Megadeth, no je čas pohnúť sa ďalej. Želám Daveovi a ostatným všetko najlepšie. Pracujem momentálne na vlastných projektoch a dúfam, ich oceníte, keď vyjdú," vyhlásil Broderick, ktorý v kapele pôsobil od roku 2008. "Po desiatich rokoch som sa rozhodol opustiť Megadeth, aby som sa venoval vlastným projektom. Chcem sa poďakovať Daveovi Mustainovi a celej rodine Megadeth, rovnako ako aj všetkým fanúšikom na celom svete. Naozaj si vás všetkých vážim," uviedol Drover. 

 

Megadeth pochádzajú z Los Angeles a v súčasnosti majú na konte 14 štúdioviek, pričom albumy Countdown To Extinction (1992), Youthanasia (1994), Cryptic Writings (1997), United Abominations (2007), Endgame (2009) a Super Collider (2013) sa dostali do top 10 amerického rebríčka Billboard 200. So živou nahrávkou The Big 4 Live from Sofia, Bulgaria (2010) túto hitparádu aj dobyli. Medzi ich známe single patria skladby ako Trust, Almost Honest, Crush 'Em alebo Breadline. Na konte majú napríklad 11 nominácií na cenu Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies