Kapele Melvins vyjdú reedície troch albumov

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 16:19 • 2 min
Kapele Melvins vyjdú reedície troch albumov

NEW YORK - Fanúšikovia a fanúšičky americkej kapely Melvins sa môžu tešiť na reedície troch albumov formácie. Nahrávky Houdini (1993), Stoner Witch (1994) a Stag (1996) uvedie na trh 24. júna po prvý raz na vinyle vydavateľstvo Third Man Records, ktoré založil americký hudobník a spevák Jack White, známy z kapiel The White Stripes, The Dead Weather či Raconteurs.

slovakia

left justify in out

Album Houdini, na ktorom sa podieľal aj Kurt Cobain z Nirvany, vyjde s bonusovou coververziou skladby Rocket Reducer No. 62 (Rama Lama Fa Fa Fa) už nefungujúcich MC5. Stag vyjde ako dvojvinyl.


Melvins vznikli v roku 1983 v Montesane v štáte Washington. Vo formácii pôsobia Buzz Osborne, Dale Crover a Steven Shane McDonald. Skupina uviedla na trh prvý album Gluey Porch Treatments v roku 1987. Tento rok vydali nahrávku Basses Loaded a tiež spoločnú štúdiovku s Mikeom Kunkom Three Men and a Baby. Na konte majú aj niekoľko živákov, kompilácií či EP nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona