Kapela Weezer zverejnila skladbu Feels Like Summer aj s videom

NETKY.SK • 16 Marec 2017, 13:07 • 2 min
Kapela Weezer zverejnila skladbu Feels Like Summer aj s videom

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Weezer zverejnila skladbu Feels Like Summer.

slovakia

left justify in out

Skupina ponúkla k novinke aj čiernobiele animované video. O jeho réžiu sa postarali Brendan Walter a Greg Yagolnitzer, ktorý je tiež autorom animácií. Pieseň je ukážkou z nového albumu, ktorý formácia plánuje uviesť na trh v lete. Názov ani presný dátum vydania však zatiaľ nie sú známe. Muzikanti tiež ohlásili turné po Európe, v rámci ktorého sa predstavia počas októbra v Nemecku, Francúzsku, Holandsku, Belgicku a Veľkej Británii.

Kapela Weezer vznikla v roku 1992 v Los Angeles a v súčasnosti ju tvoria Rivers Cuomo, Patrick Wilson, Brian Bell a Scott Shriner. Debutovali o dva roky neskôr eponymnou štúdiovkou s podtitulom The Blue Album, po ktorej nasledovali nahrávky Pinkerton (1996), Weezer (The Green Album) (2001), Maladroit (2002), Make Believe (2005), Weezer (The Red Album) (2008), Raditude (2009), Hurley (2010), Everything Will Be Alright In The End (2014) a Weezer (The White Album) (2016).

 

Medzi ich najznámejšie skladby patria Buddy Holly, Undone - The Sweater Song, Say It Ain't So, Perfect Situation, Beverly Hills alebo Pork And Beans. Podarilo sa im získať jednu cenu Grammy.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona