Kapela Wavves predstavila skladbu Animal

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 13:28 • 2 min
Kapela Wavves predstavila skladbu Animal

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Wavves zverejnila skladbu Animal, ktorá je treťou ukážkou z ich pripravovaného albumu You’re Welcome.

slovakia

left justify in out

Ten vyjde v piatok 19. mája prostredníctvom ich vlastného labelu Ghost Ramp. Formácia z novinky už skôr predstavila piesne Daisy a You’re Welcome. Album bude obsahovať celkovo dvanásť skladieb, pričom Wavves ho podporia aj severoamerickým turné.

Skupina Wavves vznikla v roku 2008 v kalifornskom San Diegu, pričom jej zostavu v súčasnosti tvoria Nathan Williams (spev, gitara), Alex Gates (gitara), Stephen Pope (basgitara) a Brian Hill (bicie).

 

Formácia debutovala v roku svojho vzniku eponymnou štúdiovkou, po ktorej nasledovali albumy Wavvves (2009), King Of The Beach (2010), Afraid Of Heights (2013) a V (2015). Okrem toho majú na konte EP nahrávku Life Sux (2011) a spoločný album s kapelou Cloud Nothings s názvom No Life For Me (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies