Kapela U.K.N.D zverejnila singel Vanilková

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 13:52 • 2 min
Kapela U.K.N.D zverejnila singel Vanilková

BRATISLAVA - Kapela U.K.N.D zverejnila letný singel Vanilková.

slovakia

left justify in out

Na novinke sa autorsky podieľali spevák Štefan Višňovský a gitarista Dalibor Daňko, ktorí sa postarali o hudbu i text. Skladbu produkoval klávesák skupiny Desmod Martin Cibuľka s Róbertom Tkáčom. Vanilková nadväzuje na úspešné hity ako Macík či Modriny, ktoré pochádzajú z debutového albumu formácie U.K.N.D. „Začali sme sa hudbou zase zabávať. Na ostatnom albume sme boli kritickí a máme pocit, že sme ním vypovedali všetko, čo nás vtedy trápilo. Teraz je čas opäť na veselé pesničky,“ uviedol Daňko.

 

 

Nitrianska kapela U.K.N.D vydala v roku 2004 debutový eponymný album, z ktorého pochádzajú okrem spomínaných aj single Keď pôjdem do neba a Holuby na dostrel. O rok neskôr im vyšiel ďalší album s názvom Na druhú. Tretia štúdiovka 3x a dosť sa dostala na trh v roku 2009. Na konte majú tiež nahrávku Otvorme si hlavy (2013). Kapela vystúpi v sobotu 25. júla v Podolínci a v Muráni na 23. ročníku Muránskeho ródea. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies