Kapela The Smiths vydá singel s dvoma nezverejnenými skladbami

NETKY.SK • 30 November 2016, 14:02 • 2 min
Kapela The Smiths vydá singel s dvoma nezverejnenými skladbami

BRATISLAVA - Priaznivci už nefungujúcej anglickej rockovej kapely The Smiths sa môžu tešiť na nový singel, ktorý sa dostane na trh na vinyle a bude obsahovať dve doteraz nevydané piesne.

slovakia

left justify in out

Prvou z nich je demo mix singla The Boy With the Thorn in His Side a druhou zas alternatívna verzia skladby Rubber Ring. K dispozícii je už aj obal nahrávky, ktorý navrhol niekdajší líder skupiny Morrissey. Nachádza sa na ňom čiernobiela fotografia s hercom Albertom Finneym. Dátum vydania novinky zatiaľ nie je známy.


The Smiths založili v roku 1982 v anglickom Manchestri spomínaný spevák Morrissey, gitarista Johnny Marr, bubeník Mike Joyce a basgitarista Andy Rourke. V roku 1986 sa k nim pripojil gitarista Craig Gannon. Ich štyri štúdiové albumy - The Smiths (1984), Meat Is Murder (1985), The Queen is Dead (1986) a Strangeways, Here We Come (1987) sa všetky umiestnili na prvom alebo druhom mieste britského albumového rebríčka. The Smiths sa rozpadli v roku 1987.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies