Kapela The Kooks zverejnila videoklip k piesni Be Who You Are

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 15:59 • 2 min
Kapela The Kooks zverejnila videoklip k piesni Be Who You Are

BRATISLAVA - Anglická kapela The Kooks zverejnila videoklip k piesni Be Who You Are. Formácia nakrúcala novinku v Marrákeši.

slovakia

left justify in out

Do klipu zakomponovali aj staršie koncertné zábery. Be Who You Are je jednou z dvoch nových skladieb, ktoré sa budú nachádzať na albume Best Of… So Far. Výberovka sa dostane na trh 19. mája na CD i vinyle a ponúkne aj hity ako Naive, She Moves In Her Own Way, Ooh La alebo Always Where I Need To Be.

 

Druhou novou skladbou na nahrávke bude Broken Vow. "Je to tá najväčšia radosť - pracovať, cestovať, hádať sa, nenávidieť aj mať rád tých najlepších a najtalentovanejších ľudí, akých som v živote stretol. Je to tá najlepšia práca na svete a neplánujeme s ňou skončiť," uviedol líder Luke Pritchard pri príležitosti ohlásenia nového albumu.

The Kooks vznikli v roku 2004. Štvorčlennú kapelu tvoria okrem Pritcharda aj Hugh Harris (gitara), Alexis Nunez (bicie) a Peter Denton (basgitara). Debutový album Inside In/Inside Out vydali v januári 2006. Nahrávka sa umiestnila na druhej priečke britského albumového rebríčka a pochádza z nej aj spomínaný singel She Moves in Her Own Way, vďaka ktorému získali nomináciu na BRIT Award.

 

Nasledujúca štúdiovka Konk (2008) dobyla UK Chart. Na konte majú aj štúdiovky Junk of the Heart (2011) a Listen (2014).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies