Kapela The Cool Kids predstavila ďalší singel z pripravovaného albumu

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 18:42 • 2 min
Kapela The Cool Kids predstavila ďalší singel z pripravovaného albumu

BRATISLAVA - Americká hip-hopová skupina The Cool Kids zverejnila skladbu TV Dinner.

slovakia

left justify in out

Ide o tretiu ukážku z ich pripravovaného albumu Special Edition Grand Master Deluxe, ktorý by mal vyjsť tento rok, no presný termín zatiaľ nie je známy. Formácia, ktorej členmi sú Chuck Inglish a Sir Michael Rocks, ešte vlani z nahrávky predstavila single Running Man a Connect Four.

The Cool Kids vznikli v roku 2005 v Chicagu, pričom sami seba označujú za "novú, čiernu verziu Beastie Boys". Ich prvou nahrávkou bol mixtape Totally Flossed Out (2007), o rok neskôr ponúkli EP s názvom The Bake Sale a mixtapey Cool Ass Ninjas a That's Stupid!. Nasledovali ďalšie mixtapey Gone Fishing (2009), Merry Christmas (2009) a Tacklebox (2010).

 

Debutovú štúdiovku When Fish Ride Bicycles uviedli na trh v roku 2011, no krátko na to sa obaja členovia začali venovať sólovým projektom. Vlani v júli potom ohlásili spoločný návrat na scénu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies