Kapela The Afghan Whigs streamuje album In Spades

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 12:06 • 2 min
Kapela The Afghan Whigs streamuje album In Spades

BRATISLAVA - Americká rocková kapela The Afghan Whigs sprístupnila na vypočutie prostredníctvom služby SoundCloud album In Spades.

slovakia

left justify in out

Novinka sa dostane na trh 5. mája a ponúkne desať skladieb. Autorom piesní a zároveň producentom je spevák a gitarista formácie Greg Dulli. Muzikanti na nahrávke pracovali v New Orleans, Los Angeles, Memphise a Joshua Tree. Na albume sa podieľal aj gitarista Dave Rosser, ktorý vlani oznámil, že má rakovinu hrubého čreva.

Formácia predstaví novinku naživo napríklad aj 6. júna vo varšavskom klube Palladium, 4. augusta vo viedenskom kultúrnom centre Werkstätten- und Kulturhaus (WUK) alebo o deň neskôr v pražskom Lucerna Music Bare.

The Afghan Whigs fungujú s prestávkami od roku 1986. Kapela vznikla v meste Cincinnati v štáte Ohio a doteraz vydala sedem štúdioviek, pričom zatiaľ posledná s názvom Do to the Beast vyšla v roku 2014. Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok či kompilácie Historectomy (1998) a Unbreakable: A Retrospective 1990 - 2006 (2007).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies