Kapela Slobodná Európa vystúpi v Bratislave

NETKY.SK • 7 September 2015, 18:20 • 2 min
Kapela Slobodná Európa vystúpi v Bratislave

BRATISLAVA - Slovenská skupina Slobodná Európa vystúpi 18. septembra v bratislavskom Majestic Music Clube (MMC).

slovakia

left justify in out

Na pódiu sa počas večera predstaví aj špeciálny hosť. „Som veľmi rád, že naše pozvanie prijal človek, ktorého si všetci nesmierne vážime - Marián Varga. Mám rád takéto nevšedné spojenia,“ uviedol gitarista Sveťo Korbeľ. „Vždy sa teším, keď hráme v Bratislave, narodil som sa tu a mám naše mesto rád. Prídu vždy starí známi a ľudia, ktorých som dlho nevidel. Je to pre mňa špeciálne hrať doma...,“ prezradil basgitarista Martin „Žumo“ Zimányi.


Celé podujatie odštartuje o 20:00 koncertom skupiny Ramones Bratislava. Približne od 21:00 bude pódium patriť už spomínanému Mariánovi Vargovi a krátko po 22:00 vystúpi Slobodná Európa. Lístky na akciu sú dostupné v sieti Predpredaj.sk. K dispozícii sú tri druhy vstupeniek: voľné státie (dolná plocha), voľné sedenie (horné vyvýšené plochy) a VIP (balkón). Na mieste sa budú dať kúpiť len vstupenky na voľné státie.


Slobodná Európa vznikla v roku 1989 v Bratislave. Prvý album s názvom Pakáreň vydali v roku 1991. Nasledovali štúdiovky Unavení a zničení (1994), Trojka (2003) a Štvorka (2014). Na konte majú tiež výberovku Bestofka (2006). Medzi ich najznámejšie skladby patria piesne ako Čo sa stalo s naším životom?, Analýza dokázala hovno, Podvod, Dry '69, Pes alebo Relatívny pokoj.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies