Kapela Muse zverejnila skladbu Dig Down aj s videoklipom

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 09:50 • 2 min
Kapela Muse zverejnila skladbu Dig Down aj s videoklipom

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Muse zverejnila skladbu Dig Down aj s videoklipom.

slovakia

left justify in out

Dej novinky sa zameriava na modelku Lauren Wasser, ktorá sa snaží prebojovať zo stráženej budovy. O réžiu sa postaral Lance Drake. "Keď som písal túto skladbu, chcel som sa postaviť súčasnej negatívnej nálade vo svete a dať ľuďom inšpiráciu a optimizmus, aby bojovali za to, čomu veria. Ako jednotlivci si môžeme vybrať a zmeniť svet, ak to chceme," uviedol spevák a gitarista kapely Matt Bellamy.

 

Kapela Muse vznikla v roku 1994 a okrem Bellamyho ju tvoria aj Dominic Howard (bicie) a Christopher Wolstenholme (basgitara). Prvý album Showbiz vydali v roku 1999 a nadviazali naň nahrávkou Origin Of Symmetry (2001). Po nej nasledovali albumy Absolution (2003), Black Holes And Revelations (2006), The Resistance (2009), The 2nd Law (2012) a Drones (2015), ktoré sa dostali na prvé miesto britského albumového rebríčka, pričom s poslednou menovanou dobyli aj americký rebríček Billboard 200.

 

Za nahrávky The Resistance a Drones získali ceny Grammy v kategórii Najlepší rockový album. Na konte majú aj množstvo ďalších ocenení ako napríklad 17 NME Awards, päť MTV Europe Music Awards, sedem Q Awards, dve BRIT Awards, štyri Kerrang! Awards či jednu MTV Video Music Award.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies