Kapela Metronomy zverejnili videoklip ku skladbe Hang Me Out To Dry

NETKY.SK • 16 December 2016, 13:59 • 2 min
Kapela Metronomy zverejnili videoklip ku skladbe Hang Me Out To Dry

BRATISLAVA - Anglická elektronická skupina Metronomy zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Hang Me Out To Dry.

slovakia

left justify in out

V novinke možno vidieť osamelú ženu, ktorá sa vyrovnáva s neverou svojho partnera, pričom ju počas celého videa obklopujú spomienky naňho. Nahrávka pochádza z piateho štúdiového albumu formácie Summer 08, ktorý vyšiel v júli. Na piesni sa podieľala aj švédska speváčka Robyn. 

Metronomy založil v roku 1999 Joseph Mount. V súčasnosti v zostave pôsobia aj Oscar Cash, Anna Prior a Olugbenga Adelekan. Na konte majú štúdiovky Pip Paine (Pay The 5000 You Owe) z roku 2006, Nights Out (2008), The English Riviera (2011), Love Letters (2014) a spomínaný Summer 08 (2016). Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok a single ako The Look, The Bay alebo Love Letters. Okrem toho sa postarali o remixy skladieb interpretov ako Gorillaz, Franz Ferdinand, Klaxons, Goldfrapp, Kate Nash, Lady Gaga či Lykke Li. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies