Kapela Megadeth vystúpi 16. júla v Prešove

NETKY.SK • 25 Február 2016, 08:32 • 2 min
Kapela Megadeth vystúpi 16. júla v Prešove

BRATISLAVA - Americká kapela Megadeth sa predstaví 16. júla v Prešove. Skupina vystúpi v Tatran Handball Aréne v rámci podujatia Harley Days, ktoré potrvá do 17. júla. Formácia, v ktorej pôsobia Dave Mustaine (spev, gitara), David Ellefson (basgitara, vokály), Kiko Loureiro (gitara, vokály) a Chris Adler (bicie), sa na východe Slovenska zastaví v rámci Dystopia World Tour k najnovšiemu albumu Dystopia (2016).

slovakia

left justify in out

"Vedel som, že je to horúca novinka. Ich agent sa mi ozval krátko po vydaní Dystopie. Bolo nám jasné, že to spravíme v Prešove, pretože táto kapela k motorkám jednoducho patrí," uviedol Michal Očovan z ProMusic.
Skupina sa už do Prešova teší. "Máme skvelé skladby, ktoré jednoducho fungujú. Ale pre ľudí bude najväčším prekvapením, keď si nás vypočujú naživo s Chrisom a Kikom, bez ohľadu na to, čo videli na internete," povedal Dave Mustaine na margo členov, ktorí sa ku kapele pridali vlani.

 

Pre návštevníkov a návštevníčky Harley Days je pripravený aj sprievodný program, ktorý sa bude konať zdarma pred spomínanou arénou. "Našli sme skvelých partnerov a tešíme sa na všetkých návštevníkov, či už to budú motorkári, muži, ženy alebo rodiny s deťmi, každý si príde na svoje," vyhlásil spoluorganizátor Martin Vichrest z Harley-Davidson Prešov. "Samozrejme, chceme ponúknuť viac a už momentálne pracujeme na ďalšom zahraničnom a slovenskom interpretovi. Verím, že všetkých príjemne prekvapíme, pretože takéto podujatie sa dá vystavať veľmi zaujímavo a odlišne od klasických hudobných festivalov. Prezradím ešte, že tínedžerom ponúkneme namakané bike & skate exhibície a deti sa vyšalia v ride parku, čo je prekážková dráha s bicyklami, populárna hlavne v západných krajinách," dodal Edo Kopček.

 

Megadeth pochádzajú z Los Angeles a v súčasnosti majú na konte 15 štúdioviek, pričom albumy Countdown To Extinction (1992), Youthanasia (1994), Cryptic Writings (1997), United Abominations (2007), Endgame (2009), Super Collider (2013) a spomínaný Dystopia sa dostali do top 10 amerického rebríčka Billboard 200. So živou nahrávkou The Big 4 Live from Sofia, Bulgaria (2010) túto hitparádu aj dobyli. Medzi ich známe single patria skladby ako Trust, Almost Honest, Crush 'Em alebo Breadline. Na konte majú napríklad jedenásť nominácií na cenu Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies