Kapela Mastodon pripravuje album Once More Round The Sun

NETKY.SK • 6 Apríl 2014, 14:43 • 2 min
Kapela Mastodon pripravuje album Once More Round The Sun

BRATISLAVA - Šiesta štúdiovka formácie z Atlanty vznikla v Tennessee pod dohľadom producenta Nicka Raskulinecza.

slovakia

left justify in out

Americká heavymetalová kapela Mastodon plánuje tento rok vydať šiestu štúdiovku, ktorá dostala názov Once More Round The Sun. Novinku nahrávali v Tennessee s producentom Nickom Raskulineczom. V rozhovore pre magazín Paste to prezradil spevák a basgitarista Troy Sanders. Presný termín vydania albumu nie je zatiaľ známy. Sanders taktiež uviedol, že skladby, ktoré sa nedostali na album, vyjdú následne vo forme EP.

 

Skupina Mastodon vznikla v roku 2000 v Atlante a okrem Sandersa ju tvoria gitaristi Brent Hinds a Bill Kelliher a bubeník Brann Dailor. Debutovali v roku 2002 albumom Remission, po ktorom nasledovali nahrávky Leviathan (2004), Blood Mountain (2006), Crack The Skye (2009) a The Hunter (2011). Na svojom konte majú dve Kerrang! Awards, dve Metal Hammer Golden Gods Awards a tiež dve nominácie na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies