Kapela Lucie pridala ďalší koncert v pražskej O2 aréne

NETKY.SK • 15 December 2017, 12:24 • 2 min
Kapela Lucie pridala ďalší koncert v pražskej O2 aréne

PRAHA - Česká kapela Lucie pridala ďalší koncert v pražskej O2 aréne. Podujatie sa bude konať 23. novembra 2018, teda deň pred už oznámeným vystúpením v O2 aréne. Vstupenky na pridaný koncert si je možné kúpiť oddnes. Kapela o tom informovala dnes prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

Muzikanti sa na budúci rok zastavia aj 27. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a 30. novembra v košickej Steel Aréne. Okrem toho vystúpia aj v Ostrave a Brne. Formácia plánuje predstaviť skladby z očakávaného albumu Evolucie, ale aj staršie hity.

Skupina Lucie pôsobí na scéne od polovice 80. rokov, no od roku 2004 až do decembra 2012 mala pauzu. Formáciu tvoria David Koller, Robert Kodym, Petr Chovanec alias P.B.CH. a Michal Dvořák. Lucie má na konte sedem štúdiových albumov, pričom zatiaľ posledným je nahrávka Dobrá kočzka, která nemlsá (2002). Medzi najväčšie hity skupiny patria napríklad Medvídek, Sen, Amerika, Černí andělé, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Dotknu se ohně, Šrouby do hlavy, Oheň, Panic, Zkamenělý dítě, Pod měděným nebem, Hvězda, Srdce alebo Lucie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies