Kapela Lucie predstaví nový album v Bratislave a Košiciach

NETKY.SK • 11 November 2017, 08:36 • 2 min
Kapela Lucie predstaví nový album v Bratislave a Košiciach

BRATISLAVA - Česká kapela Lucie predstaví očakávaný album Evolucie aj na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Formácia sa zastaví 27. novembra 2018 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave a 30. novembra 2018 v košickej Steel Aréne. Okrem toho sa hudobníci predtým predstavia aj v Ostrave, Brne a Prahe. Skupina plánuje zahrať počas turné nové skladby aj staršie hity.

"Lucie nadviaže na svoje najväčšie úspechy. S novým repertoárom a v spolupráci s tými najlepšími v odbore od nás aj zo zahraničia," uviedol Ladislav Vajdička z manažmentu BrainZone, pod ktorý legendárna česká kapela prešla. "Zastrešovať aktivity Lucie je pre náš tím veľkou motiváciou. V spolupráci s hudobníkmi chceme spoločne zobrať to najlepšie z histórie kapely a na tom stavať nový príbeh. Z tohto konceptu v podstate vychádza aj názov Evolucie. Tešíme sa, rovnako ako fanúšikovia, na nové pesničky, album a turné," dodal. Kapela plánuje vydať nový album na jar.

Skupina Lucie pôsobí na scéne od polovice 80. rokov, no od roku 2004 až do decembra 2012 mala pauzu. Formáciu tvoria David Koller, Robert Kodym, Petr Chovanec alias P.B.CH. a Michal Dvořák. Lucie má na konte sedem štúdiových albumov, pričom zatiaľ posledným je nahrávka Dobrá kočzka, která nemlsá (2002). Medzi najväčšie hity skupiny patria napríklad Medvídek, Sen, Amerika, Černí andělé, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Dotknu se ohně, Šrouby do hlavy, Oheň, Panic, Zkamenělý dítě, Pod měděným nebem, Hvězda, Srdce alebo Lucie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies