Kapela Linkin Park predstavili videoklip k singlu Heavy

NETKY.SK • 10 Marec 2017, 14:18 • 2 min
Kapela Linkin Park predstavili videoklip k singlu Heavy

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Linkin Park zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe Heavy.

slovakia

left justify in out

V novinke sa predstavili líder formácie Chester Bennington a speváčka Kiiara, ktorá do piesne prispela vokálmi. Obaja interpreti bojujú so svojimi vnútornými démonmi a pomoc hľadajú v podpornej skupine, ktorú ale naruší Benningtonov konflikt s jej ďalším členom. Klip vznikol pod režisérskou taktovkou Tima Mattiu. 

Skladba je prvý singlom z pripravovanej siedmej štúdiovky One More Light, ktorú formácia vydá 19. mája. Album sa dostane na trh na CD aj vinyle. Kapela plánuje novinku podporiť aj na turné. 

Linkin Park vznikli v roku 1996 v Kalifornii a v súčasnosti v nej okrem spomínaného Benningtona pôsobia aj Mike Shinoda, Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell a Joe Hahn. Na konte majú albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012) a The Hunting Party (2014). Skupina vydala aj niekoľko EP nahrávok, živákov, dve kompilácie či dva remixové albumy.

 

Medzi najväčšie hity držiteľov dvoch cien Grammy patria skladby Crawling, In The End, Somewhere I Belong, Numb či What I've Done. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies