Kapela Kings Of Leon zverejnila video k piesni Reverend

NETKY.SK • 10 Február 2017, 13:01 • 2 min
Kapela Kings Of Leon zverejnila video k piesni Reverend

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Kings Of Leon dnes prostredníctvom oficiálneho YouTube kanála Vevo zverejnila videoklip k piesni Reverend. V novinke sa predstavili mladé ženy i starší muž so záhadným zariadením z videa ku skladbe Waste A Moment. Okrem nich si v klipe zahrali aj členovia kapely, ktorých spolu s políciou a tímom vedcov zalarmuje pád neznámeho predmetu z oblohy na zem.

slovakia

left justify in out

Obe spomínané piesne pochádzajú z albumu Walls, ktorý skupina vydala vlani v októbri. Nahrávka obsahuje celkovo desať skladieb. O produkciu štúdiovky sa postaral Markus Dravs.


Kings Of Leon tvoria bratia Caleb, Nathan a Jared Followillovci spolu s bratrancom Matthewom Followillom. Prvý štúdiový album Youth And Young Manhood vydali v roku 2003. Po ňom nasledovali nahrávky Aha Shake Heartbreak (2004), Because Of The Times (2007), Only By The Night (2008), Come Around Sundown (2010), Mechanical Bull (2013) a spomínaná Walls (2016).

 

Všetky sa umiestnili v prvej trojke britského albumového rebríčka a posledné štyri menované aj v prvej päťke amerického rebríčka Billboard 200, pričom s Walls túto hitparádu po prvý raz aj dobyli. Medzi najväčšie hity formácie patria piesne The Bucket, Sex On Fire, Use Somebody, Radioactive či Supersoaker.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies