Kapela Kasabian zverejnili klip k piesni You’re In Love With A Psycho

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 15:21 • 2 min
Kapela Kasabian zverejnili klip k piesni You’re In Love With A Psycho

BRATISLAVA - Anglická rocková kapela Kasabian zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklip ku skladbe You’re In Love With A Psycho.

slovakia

left justify in out

Novinka sa odohráva v ústave pre duševne chorých, ktorý je odkazom na ich tretiu štúdiovku West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009), kde sa liečia frontman formácie Tom Meighan a gitarista Serge Pizzorno. Vo videu možno vidieť ako hudobníci spolu s ďalšími pacientmi čakajú na lieky či predvádzajú spoločné tanečné číslo v telocvični. V klipe si zahrali aj anglický komik Noel Fielding a herec Stephen Graham. 

Pieseň You’re In Love With A Psycho pochádza z albumu For Crying Out Loud, ktorý Kasabian vydajú 28. apríla. Nahrávka bude obsahovať dvanásť skladieb a na trh sa dostane na CD, vinyle aj v digitálnej podobe. Muzikanti sa tento rok predstavia napríklad na pražskom festivale Metronome, ktorý sa bude konať 23. a 24. júna na Výstavisku Holešovice. Zahrajú tiež na maďarskom Szigete, ktorý sa uskutoční od 9. do 16. augusta v Budapešti.  

Kasabian vznikli v roku 1997 v Leicesteri. Na konte majú zatiaľ päť albumov - Kasabian (2004), Empire (2006), spomínaný West Ryder Pauper Lunatic Asylum, Velociraptor! (2011) a 48:13 (2014), pričom so všetkými okrem prvého dobyli UK Chart. Medzi ich úspešné single patria skladby Processed Beats, Club Foot, Cutt Off, Empire, Fire, Underdog, Days Are Forgotten či Eez-eh.

 

Video k piesni Club Foot z debutového albumu venovali pamiatke študenta Jana Palacha, ktorý sa v januári 1969 upálil na protest proti okupácii vtedajšieho Československa armádami Sovietskeho zväzu a jeho spojencov zo socialistického bloku. Podarilo sa im získať napríklad jednu BRIT Award, MOJO Award, štyri Q Awards alebo sedem NME Awards. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies