Kapela Instinct zverejnila skladbu Medzitým

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 13:38 • 2 min
Kapela Instinct zverejnila skladbu Medzitým

BRATISLAVA - Česko-slovenská kapela Instinct zverejnila skladbu Medzitým. O text piesne sa postaral Daniel Hevier.

slovakia

left justify in out

"Tentoraz sme zmenili tému a konečne máme aj pieseň, ktorá nie je o láske," uviedli členovia kapely. "Na piesni sme priebežne pracovali skoro dva roky a stále sme neboli s hudbou úplne spokojní. Do štúdia sme išli s pokorou, ale vďaka producentovi Randymu Gnepovi sme za štyri nahrávacie dni dali zo seba viac, než sme čakali a s výsledkom sme naozaj spokojní," prezradili.


Formácia ponúkla k novinke aj videoklip. O réžiu sa postaral Laco Rychtarik. "Dostal od nás neľahkú úlohu pripraviť a natočiť videoklip za dva týždne. Pieseň sa mu páčila, tak sa do toho pustil a myslíme si, že odviedol vynikajúcu prácu," vyjadrili sa muzikanti.


Kapelu Instinct tvoria spevák Lukáš Ciho, gitarista Miro Maršík a bubeník Ondřej Simon, ktorí sa spoznali v Prahe na základe inzerátov, a tiež basgitarista Martin Havelka. Na konte majú napríklad skladby Na život a na smrť, Valčík s ilúziou alebo Na púšti, ku ktorým zverejnili aj videoklipy. Prednedávnom podpísali zmluvu s vydavateľstvom Warner Music a na budúci rok plánujú vydať debutový album.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies