Kapela Hudba z Marsu hľadá svojich dvojníkov do videoklipu

NETKY.SK • 8 September 2016, 14:57 • 2 min
Kapela Hudba z Marsu hľadá svojich dvojníkov do videoklipu

TRNAVA - Trnavská hudobná skupina Hudba z Marsu slávi tento rok svoje 20. výročie celoslovenským turné, keď sa na koncertné pódiá vracia po piatich rokoch. Ich koncert na domácej pôde v rámci prebiehajúceho Tradičného trnavského jarmoku v piatok 9. septembra v Mestskom amfiteátri bude špeciálny. Budú hľadať svojich dvojníkov.

slovakia

left justify in out

"Chceme dať vizuálnu podobu našej novej skladbe Partyzánska. Preto vyhlasujeme konkurz na našich dvojníkov-tínedžerov, ktorých by sme vo videoklipe chceli obsadiť. Chalani, ktorí sa na nás podobajú, nech sa nám prihlásia cez sociálnu sieť - bude sranda," uviedol kapelník Michal Štofo Štofej.

 

Na koncerte v amfiteátri vystúpia opäť aj s dievčatami z folklórneho súboru Trnafčan. "Bude to špeci. Chystáme aj cover skladby od legendárnej trnavskej skupiny Pramene. Na priečnu flautu si s nami zahrá aj niekdajší člen tejto skupiny Bohuš Szegény, otec nášho bubeníka. Chceme týmto vystúpením vzdať hold zosnulému frontmanovi Prameňov Mariánovi Makarovi Mrvovi," pozýva Štofej.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies