Kapela Haim ohlásili nový album a zverejnili skladbu Right Now aj s videom

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 19:21 • 2 min
Kapela Haim ohlásili nový album a zverejnili skladbu Right Now aj s videom

BRATISLAVA - Americká pop-rocková kapela Haim dnes ohlásila vydanie nového albumu Something to Tell You.

slovakia

left justify in out

Nahrávka sa dostane na trh 7. júla a formácia z nej už zverejnila skladbu Right Now aj s videoklipom, v ktorom muzikantky prezentujú pieseň v štúdiu. O réžiu sa postaral Paul Thomas Anderson. Pod produkciu albumu, na ktorom sa podieľal aj niekdajší člen kapely Vampire Weekend Rostam Batmanglij, sa podpísal Ariel Rechtshaid.

Haim vznikli v roku 2007 v Los Angeles a debutovali v roku 2012 EP nahrávkou Forever. Po nej vydali ešte živé EP s názvom iTunes Festival: London 2012. V septembri 2013 im vyšiel album Days Are Gone, z ktorého predstavili single Forever, Don't Save Me, Falling, The Wire, If I Could Change Your Mind a My Song 5.

 

Haim zvíťazili v ankete BBC Sound of 2013, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. Nominovali ich tiež na cenu Grammy v kategórii Najlepší nováčik.

 

Podieľali sa na albume Motion (2014) škótskeho dídžeja a producenta Calvina Harrisa a prispeli aj na soundtrack filmu Hry o život: Drozdajka 1 (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona