Kapela Gladiator na Ripfeste s novým programom

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 13:07 • 2 min
Kapela Gladiator na Ripfeste s novým programom

BRATISLAVA - Slovenská kapela Gladiator predstaví na Ripfeste, ktorý sa bude konať 16. júla vo Veľkých Ripňanoch, nový koncertný program.

slovakia

left justify in out

Na rad príde aj skladba Zhora dole. "Každú sezónu máme nový program, prerábame pesničky. Tentoraz zahráme aj našu novinku Zhora dole, na ktorú máme i parádny videoklip. Festivaly máme veľmi radi, lebo v lete je vždy teplo a má to taký prázdninový nádych," uviedol líder formácie Miko Hladký.


Členovia skupiny majú k podujatiu veľmi blízko. "Ripfest je pre nás domovský festival, pretože sme ho založili ako stretnutie našich fanúšikov, ktoré neskôr narástlo až na festival. Zo začiatku len málo ľudí verilo, že by práve v Ripňanoch mohol vzniknúť festival, ktorý bude počtom návštevníkov konkurovať ostatným známejším podujatiam, ale podarilo sa to. Predstavila sa tam už celá slovenská rock-popová scéna," vyjadril sa bubeník Juraj "Georgio" Babulic.


Na festivale sa predvedie aj slovenská kapela The Paranoid. "Zahráme novú šou pripravenú špeciálne na toto leto. Nebude, samozrejme, chýbať ani naša horúca novinka, singel Spovedám sa. Na Ripfeste sme už hrali, vnímame ho výborne, vždy nám tam bolo skvelo. Ľudia majú dobrú náladu, tá vládne aj v zákulisí a to, samozrejme, vyvolá skvelú náladu aj na pódiu. Väčšinu roka sa nachádzame v kluboch po Česku alebo po Slovensku a keď príde leto, neuveriteľne sa naň vždy tešíme," povedal líder skupiny Igor Belaj. Okrem spomínaných kapiel vystúpia na Ripfeste aj Symfobia, Saba, Reflexy, Fuera Fondo, Zóna A, Hex a Čechomor.


Gladiator založili bratia Miko, Maroš a Dušan Hladký spolu s priateľom Georgiom Babulicom. V roku 1992 vydali prvý album Designation a zatiaľ naposledy ponúkli štúdiovku 13 (2014). Na konte majú množstvo hitov ako napríklad Láska, Kúpim si pekný deň, Pesnička o Medulienke, Dnes je skvelý deň, Keď sa láska podarí či Bonboniéra.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies