Kapela Evanescence vymenila gitaristu

NETKY.SK • 10 August 2015, 18:05 • 2 min
Kapela Evanescence vymenila gitaristu

BRATISLAVA - Z americkej rockovej kapely Evanescence odišiel gitarista Terry Balsamo, ktorý v nej pôsobil od roku 2003.

slovakia

left justify in out

Oznámila to frontmanka skupiny Amy Lee s tým, že Balsama nahradila Jen Majura z nemeckej folk-metalovej skupiny Equilibrium. "Po dvoch albumoch a nespočetných dobrodružstvách na cestách okolo sveta a na pódiu sa Terryho čas v Evanescence naplnil. Hoci je to náročné, zostávame jednotní, pretože vieme, že je to pre nás všetkých správny krok. Vždy ťa budeme mať radi, Terry, a želáme ti len to najlepšie. A teraz k tej veselšej časti tohto oznámenia: Dámy a páni, privítajte Jen Majuru," napísala Lee v oficiálnom vyhlásení.


Evanescence založili v roku 1995 v Little Rocku spomínaná Amy Lee spolu s gitaristom Benom Moodym, ktorý v kapele pôsobil do roku 2003. Skupina debutovala albumom Fallen (2003), po ktorom vydala ešte štúdiovky The Open Door (2006) a Evanescence (2011) a tiež živú nahrávku Anywhere But Home (2004). V roku 2012 ohlásili pauzu, ktorú ukončili tento rok v apríli, keď oznámili termíny jesenných koncertov. Na konte majú napríklad dve ceny Grammy. V súčasnosti sú členmi kapely aj basgitarista Tim McCord, bubeník Will Hunt a gitarista Troy McLawhorn.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona