Kapela Dreamcar predstavila video k piesni Kill for Candy

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 15:33 • 2 min
Kapela Dreamcar predstavila video k piesni Kill for Candy

NEW YORK - Americká kapela Dreamcar zverejnila videoklip k piesni Kill for Candy. V novinke je možné vidieť muzikantov, ako sa pripravujú na nakrúcanie klipu, samotnú prácu na videu v miestnosti s neónovým osvietením a tiež ako po nakrúcaní odchádzajú do reštaurácie.

slovakia

left justify in out

Skladba je zároveň debutovým singlom skupiny, ktorá plánuje 12. mája vydať prvý, eponymný album. Formácia podporí nahrávku aj vystúpeniami na festivale Coachella, v show Jimmy Kimmel Live! alebo The Late Late Show with James Corden. 

 



Dreamcar vznikli minulý rok. Formáciu tvoria spevák Davey Havok, známy aj z kapely AFI a tiež traja členovia skupiny No Doubt - Tony Kanal (basgitara), Tom Dumont (gitara) a Adrian Young (bicie). Štyridsaťšesťročný Kanal v nedávnom rozhovore pre americký dvojtýždenník Rolling Stone prezradil, čo môžu fanúšikovia a fanúšičky čakať od prvého albumu kapely. "Všetci sme vyrastali na hudbe 80. rokov minulého storočia. Keď máte od 13 do 19 rokov, veľmi na vás vplýva to, čo počúvate a myslím si, že v súčasnosti je spomínaná produkcia súčasťou nás všetkých," povedal muzikant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona