Kapela Descendents vystúpi v júni vo Viedni

NETKY.SK • 19 Marec 2017, 18:48 • 2 min
Kapela Descendents vystúpi v júni vo Viedni

BRATISLAVA - Americká punk-rocková kapela Descendents sa predstaví 8. júna v rakúskej Viedni.

slovakia

left justify in out

Koncert v miestnej Arene bude súčasťou ich európskeho turné k albumu Hypercaffium Spazzinate, ktorý vydali vlani 29. júla. Descendents okrem Viedne zahrajú napríklad aj v Barcelone, Londýne, Amsterdame či Miláne. 

Descendents vznikli v roku 1977 v Kalifornii. Prvý album Milo Goes To College vydali v roku 1982. Americký dvojtýždenník Rolling Stone zaradil nahrávku na 16. miesto v rebríčku 40 najlepších punkových albumov všetkých čias. Nasledovali štúdiovky I Don't Want To Grow Up (1985), Enjoy! (1986), All (1987), Everything Sucks (1996), Cool To Be You (2004) a spomínaná Hypercaffium Spazzinate.

 

Na konte majú aj po tri kompilácie a koncertné záznamy, a tiež štyri EP nahrávky. V kapele v súčasnosti pôsobia Milo Aukerman (spev), Bill Stevenson (bicie), Karl Alvarez (basgitara) a Stephen Egerton (gitara). 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies