Kapela Bod Omylu zverejnila skladbu Nesmelý

NETKY.SK • 14 December 2015, 15:03 • 2 min
Kapela Bod Omylu zverejnila skladbu Nesmelý

BRATISLAVA - Slovenská kapela Bod Omylu zverejnila skladbu Nesmelý. Formácia nahrávala novinku v štúdiu GM. Na piesni sa podieľal Martin Roženek. O produkciu sa postarala sama kapela.

slovakia

left justify in out

"Tento singel je napriek svojmu názvu paradoxne asi náš najsmelší hudobný počin. Pri tvorbe sme sa totiž po prvýkrát zamerali na to, aby bol aranžérsky minimalistický. Navyše pri pomalom tempe, na ktoré nie sme veľmi zvyknutí. Text je spoveďou mladého človeka, ktorý sa ocitá na križovatke životných ciest a obáva sa, či si vyberie tú správnu. Tá pieseň má v sebe kus srdiečka a podľa prvých reakcií to vyzerá, že ľudia to z nej cítia," predstavil novinku spevák a gitarista skupiny Lukáš Turiak.


Kapela Bod Omylu vznikla v roku 2009 v Žiline a prešla niekoľkými personálnymi zmenami. V súčasnosti ju tvoria okrem spomínaného Turiaka aj Peter Šoška (basgitara, vokály), Michal Bros (gitara) a Dávid Palutka (bicie). Na konte má EP V tichu tvojich slov (2012) a album Nechaj sa ovládnuť (2013). V súčasnosti pripravujú skladby na ďalšiu nahrávku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies