Kapela Blink-182 zverejnila skladbu Wildfire

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 12:18 • 2 min
Kapela Blink-182 zverejnila skladbu Wildfire

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Blink-182 zverejnila skladbu Wildfire. Formácia ponúkla k novinke aj lyric video.

slovakia

left justify in out

"Premýšľajte nad obľúbenou skladbou z albumu Enema Of The State. Teraz zas nad obľúbenou z albumu California. A teraz si predstavte, že sa do seba zamilujú a založia si rodinu. Presne to je táto skladba," napísali muzikanti k novinke na webstránke www.blink182.com.

Wildfire sa bude nachádzať na deluxe edícii spomínaného albumu California (2016), ktorá sa dostane na trh 19. mája a okrem pôvodných 16 piesní bude obsahovať aj celkovo jedenásť nových skladieb a tiež akustickú verziu piesne Bored To Death.

Album California vyšiel vlani 1. júla. Nachádzajú sa na ňom aj single She's Out Of Her Mind, Home Is Such A Lonely Place či spomínaný Bored To Death. O produkciu sa postaral John Feldmann. California je prvou nahrávkou skupiny po tom, ako ju predvlani opustil gitarista a spevák Tom DeLonge a nahradil ho Matt Skiba z formácie Alkaline Trio. Nahrávka sa v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 aj v UK Charte dostala na prvé miesto, pričom ju nominovali na cenu Grammy v kategórii Najlepší rockový album.

Blink-182 fungovali pôvodne v rokoch 1992 až 2005, pričom počas tohto obdobia vydali päť štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejší bol spomínaný tretí album Enema Of The State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song. V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali.

 

Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy a následne vydali šiestu štúdiovku Neighborhoods (2011), kompiláciu Icon (2013) a spomínaný album California.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies