Kapela Blink-182 predstavili videoklip ku skladbe Home Is Such a Lonely Place

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 10:56 • 2 min
Kapela Blink-182 predstavili videoklip ku skladbe Home Is Such a Lonely Place

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Blink-182 zverejnila videoklip k piesni Home Is Such a Lonely Place. Novinka, ktorá je dostupná na službe YouTube, vznikla pod režisérskou taktovkou Jasona Goldwatcha.

slovakia

left justify in out

Klip nakrútil štýlom rodinného videa a možno v ňom vidieť členov formácie ako trávia čas so svojimi najbližšími predtým, než odídu na turné, a tiež ako koncertujú.

 

"Video je pravdepodobne najjednoduchšie, ktoré sme kedy nakrútili. Všetko, čo sme museli urobiť, bolo len byť doma s našimi rodinami a priateľmi, keď sme sa pripravovali na turné. Je to tiež naše najosobnejšie a najúprimnejšie video," uviedla skupina v poznámke pri klipe.

Spomínaná skladba pochádza z albumu California, ktorý vyšiel vlani 1. júla. Štúdiovka, ktorá má dovedna 16 piesní, je prvou nahrávkou skupiny po tom, ako ju predvlani opustil gitarista a spevák Tom DeLonge a nahradil ho Matt Skiba z formácie Alkaline Trio. Nahrávka sa v americkom albumovom rebríčku Billboard 200 aj v UK Charte dostala na prvé miesto, pričom ju nominovali na cenu Grammy v kategórii Najlepší rockový album. Kapela 19. mája uviedla na trh deluxe edíciu menovaného albumu. Tá je o jedenásť skladieb bohatšia ako pôvodná verzia.

Blink-182 fungovali pôvodne v rokoch 1992 až 2005, pričom počas tohto obdobia vydali päť štúdioviek, z ktorých komerčne najúspešnejší bol spomínaný tretí album Enema Of The State (1999). Pochádzajú z neho hity What's My Age Again?, All The Small Things a Adam's Song.

 

V roku 2005 vydali kompiláciu s jednoduchým názvom Greatest Hits a následne sa na niekoľko rokov odmlčali. Návrat na scénu oznámili vo februári 2009 na 51. udeľovaní cien Grammy a následne vydali šiestu štúdiovku Neighborhoods (2011), kompiláciu Icon (2013) a spomínaný album California.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies