Kapela Biffy Clyro zverejnila videoklip k singlu Flammable

NETKY.SK • 19 Január 2017, 13:39 • 2 min
Kapela Biffy Clyro zverejnila videoklip k singlu Flammable

BRATISLAVA - Škótska rocková kapela Biffy Clyro zverejnila videoklip ku skladbe Flammable. V novinke možno vidieť členov formácie Simona Neila (gitara a spev), Jamesa Johnstona (basgitara) a Bena Johnstona (bicie) hrajúcich vo vysvietenej priehľadnej kocke. Na tú po čase začne vystreľovať ohňostroj a v pozadí ju ožiari laserová show.

slovakia

left justify in out

Skladba je piatym singlom z albumu Ellipsis, ktorý skupina vydala vlani v júli. Nahrávka obsahuje celkovo jedenásť piesní, medzi nimi sú aj ďalšie single Wolves of Winter, Animal Style, Howl a Re-Arrange, ku ktorým už tiež vznikli klipy. Štúdiovka obsadila v UK Charte prvé miesto, pričom rovnaký úspech zaznamenal aj predchádzajúci album skupiny Opposites (2013).


Biffy Clyro vznikli v roku 1995 v Kilmarnocku, pričom od začiatku pôsobia v spomínanej zostave. Debutový album Blackened Sky vydali v roku 2002, po ňom nasledovali nahrávky The Vertigo Of Bliss (2003), Infinity Land (2004), Puzzle (2007), Only Revolutions (2009) a spomínané Opposites a Ellipsis.

 

V singlovom UK Charte sa im zatiaľ najlepšie darilo s piesňou Mountains z albumu Only Revolutions, ktorá sa dostala na piate miesto. Medzi ich známe skladby patria aj Saturday Superhouse, That Golden Rule, Many Of Horror či Black Chandelier. Získali napríklad tri NME Awards, tri Kerrang! Awards alebo dve Q Awards.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies