Kašpar pripustil možný pohyb v kádri Slovana, Pečnik od septembra

NETKY.SK • 26 August 2010, 12:28 • 2 min
Kašpar pripustil možný pohyb v kádri Slovana, Pečnik od septembra

Kašpar pripustil možný pohyb v kádri Slovana, Pečnik od septembra

slovakia

left justify in out

img

Výsledok odvetného zápasu Európskej ligy medzi futbalistami Slovana Bratislava a VfB Stuttgart rozhodne o pohyboch v hráčskom kádri belasých. Víťazstvo predznamená snahu vedenia o získanie ďalších posíl, prehra naopak zavelí odchodu minimálne jedného hráča.
Ako pre TASR potvrdil manažér slovenského vicemajstra Petr Kašpar, jednou nohou v Dinamo Záhreb je obranca Kornel Saláta, ktorého by mohol nasledovať aj útočník Jakub Sylvestr. Prestup účastníka svetového šampionátu v JAR ani mládežníckeho reprezentanta však zatiaľ nie sú hotovou vecou. "Môžem potvrdiť, že zo strany tohto chorvátskeho klubu registrujeme záujem. Celkovo sa kluby zaujímali o šesť až sedem našich hráčov, ale konkrétny a vážny záujem sa týkal iba týchto dvoch. Prebehli určité rokovania, no veľa bude závisieť od výsledku štvrtkového zápasu. Konečné rozhodnutie je na samotných hráčoch, rozhodne ich nenútime odísť, rovnako ako im nebudeme brániť v prestupe. Ďalšia vec je, že v prípade Salátu sme dostali skutočne solídnu ponuku, pričom medializované informácie o čiastke 600.000 eur sú značne poddimenzované," vysvetlil Kašpar.
Postup belasých by okrem pravdepodobného zastavenia prestupov smerom von znamenal naháňanie posíl pre skupinovú fázu európskej pohárovej súťaže číslo dva. Podľa Kašpara je zatiaľ predčasné hovoriť o konkrétnych menách, vo všeobecnosti by však podľa jeho slov išlo o ofenzívnych hráčov. Bez ohľadu na výsledok odvetného zápasu so Stuttgartom Slovan s určitosťou od septembra posilní slovinský legionár Andrej Pečnik. "Andrej má do konca tohto roka zmluvu s FC Politehnica Iasi, ale už pred dvoma či troma mesiacmi dal podnet na UEFA ohľadne neplnenia si záväzkov klubu. Vec je v štádiu riešenia, mienime však využiť reglement o nemožnosti bránenia klubu hráčovi vo vykonávaní športovej činnosti. Zrejme s ním podpíšeme zmluvu do konca roka s opciou na ďalšiu sezónu," .

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona