Kanye West ukázal svetu fotografiu svojej dcéry

NETKY.SK • 24 August 2013, 10:38 • 2 min
Kanye West ukázal svetu fotografiu svojej dcéry

BRATISLAVA 24. augusta (SITA) - Americký rapper Kanye West zverejnil prvú fotografiu svojej dcérky North, ktorú má s televíznou hviezdou Kim Kardashian. Urobil tak v talkšou matky svojej partnerky Kris Jenner, ktorú odvysielali v piatok.

slovakia

left justify in out

"Aby som zastavil všetok ten rozruch, povedal som si, že by bolo cool priniesť fotografiu North do záverečnej časti sezóny talkšou jej starej mamy," vysvetlil. Záber odfotil sám West a vidno na ňom desaťtýždňovú North načahujúcu sa za fotoaparátom. V šou tiež povedal, že Kardashian vniesla do jeho života radosť. Po smrti svojej matky Dondy totiž často mával pocity beznádeje, no už má "dvoch výnimočných ľudí, pre ktorých sa oplatí žiť".

West a Kardashian začali spolu chodiť vlani v apríli po rokoch priateľstva. V decembri rapper počas koncertu prezradil, že spolu čakajú dieťa. Začiatkom júna potom Kardashian v prvej epizóde ôsmej série reality šou Keeping Up With The Kardashians prezradila, že s Westom budú mať dcéru. Potvrdila tak špekulácie, ktoré sa na internete objavili už vo februári. Dievčatko prišlo na svet v júni. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies