Kanye West ukázal fotografiu dcérky North

NETKY.SK • 21 August 2013, 12:56 • 2 min
Kanye West ukázal fotografiu dcérky North

LOS ANGELES - Americký rapper a producent Kanye West po prvý raz ukázal verejnosti svoju dcérku North. Fotografiu dievčatka priniesol do talkšou Kris Jenner, ktorá je matkou jeho partnerky Kim Kardashian.

slovakia

left justify in out

Jedna z diváčok, ktoré boli v publiku, prezradila, ako North vyzerá. "Práve som bola na šou Kris Jenner a dnes tu bol Kanye West! Bol taký úprimný a požehnal nás fotografiou bábätka North. Vyzerá ako Kanye. Má líca ako on a je skoro rovnako tmavá, no má veľké oči ako Kim. Je úplne rozkošná," napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. V rozhovore, ktorý odvysielajú v piatok 23. augusta, West tiež otvorene prehovoril o svojom vzťahu s Kim Kardashian. Žartoval vraj, že bol do nej zamilovaný tak dlho, že už uvažoval o kariére športovca. Televízna hviezda má totiž za sebou vzťahy s basketbalistom Krisom Humphriesom či hráčom amerického futbalu Reggiem Bushom.

West a Kardashian začali spolu chodiť vlani v apríli po rokoch priateľstva. V decembri rapper počas koncertu prezradil, že spolu čakajú dieťa. Začiatkom júna potom Kardashian v prvej epizóde ôsmej série reality šou Keeping Up With The Kardashians prezradila, že s Westom budú mať dcéru. Potvrdila tak špekulácie, ktoré sa na internete objavili už vo februári. Dievčatko prišlo na svet v júni. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies