Kanye West údajne zaplatil odškodné mladíkovi, ktorého napadol

NETKY.SK • 29 Január 2014, 10:36 • 2 min
Kanye West údajne zaplatil odškodné mladíkovi, ktorého napadol

LOS ANGELES- Americký rapper a producent Kanye West sa údajne mimosúdne dohodol s nemenovaným 18-ročným mladíkom, ktorého napadol po tom, čo vykrikoval rasistické poznámky najprv na paparazzov a následne aj na Westovu snúbenicu Kim Kardashian.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu TMZ.com rapper zaplatil mužovi odškodné 250-tisíc dolárov (v prepočte približne 183-tisíc eur) za to, že ho nezažaluje. West ani jeho zástupcovia túto informáciu nekomentovali.

K incidentu došlo 13. januára v kalifornskom Beverly Hills, keď Kardashian vchádzala do budovy, kde mala dohodnuté stretnutie ohľadom nábytku. Za ňou šli paparazzovia, na ktorých mladík začal vykrikovať rasistické poznámky, na čo mu rapperova snúbenica povedala, aby s tým prestal. On však namiesto toho začal nadávať aj jej. Vtedy prišiel West, aby jej pomohol, no mladík ušiel do chiropraktickej ambulancie. Rapper však šiel za ním, začali sa hádať a následne údajne udrel mladíka do tváre. Na miesto potom dorazila aj polícia, medzitým však West a Kardashian odišli. 

Tridsaťšesťročný Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Neskôr produkoval skladby pre interpretov ako Jermaine Dupri, Foxy Brown alebo Goodie Mobb. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od rappera Jay Z. Svoj debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). So spomínaným Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger, Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights. West, ktorý vedie vlastné vydavateľstvo G.O.O.D. Music, má na konte aj tri Brit Awards a sedem BET Awards. S Kim Kardashian sa dali dohromady v apríli 2012 a v decembri toho istého roku oznámili, že spolu čakajú dieťa. Vlani v júni sa im narodila dcéra, ktorej dali meno North. Dvojica sa zasnúbila 21. októbra na sanfranciskom bejzbalovom štadióne AT&T Park. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona