Kanye West pridal ďalšiu skladbu na album The Life Of Pablo

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 12:20 • 2 min
Kanye West pridal ďalšiu skladbu na album The Life Of Pablo

LOS ANGELES - Americký rapper a producent Kanye West v utorok nakrátko stiahol zo streamovacej služby Tidal svoju najnovšiu štúdiovku The Life Of Pablo (2016), aby na ňu pridal ďalšiu skladbu s názvom Saint Pablo.

slovakia

left justify in out

Tú spoločne s ním produkovali Mike Dean a Allen Ritter a hosťuje v nej anglický spevák Sampha. Tridsaťdeväťročný West vydal album The Life Of Pablo 14. februára, odvtedy ho však viackrát upravoval, pričom už predtým na tracklist pridal skladbu Frank's Track s hosťujúcim Frankom Oceanom. Momentálne nahrávka obsahuje dvadsať skladieb.
Rapper taktiež oznámil termíny severoamerického turné, ktoré odštartuje 25. augusta v Indianapolise. Následne sa predstaví napríklad v Toronte, Montreale, Bostone, New Yorku, Washingtone, Atlante, Miami, Dallase, Detroite, Philadelphii, Chicagu, Vancouveri, Los Angeles a nakoniec 29. októbra v Las Vegas.


Kanye Omari West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutovú štúdiovku The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010), Yeezus (2013) a spomínaná The Life Of Pablo. S Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). So všetkými štúdiovkami okrem The College Dropout dobyl americký rebríček Billboard 200. Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona