Kanye West požiadal Jacka Whitea, aby hosťoval na albume Yeezus

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 08:25 • 2 min
Kanye West požiadal Jacka Whitea, aby hosťoval na albume Yeezus

BRATISLAVA - Americký hudobník Jack White prezradil, že rapper Kanye West ho požiadal, aby hosťoval na jeho albume Yeezus (2013). K spolupráci však nakoniec nedošlo, pretože West ho neskôr počas samotného nahrávania už znova neoslovil.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný rodák z Detroitu to uviedol v rozhovore pre magazín Rolling Stone s tým, že pochválil rapperove vystúpenia. "Bol to možno najlepší koncert, aký som v živote videl. Bolo to divokejšie než čokoľvek, čo som zažil," vyhlásil White, ktorý taktiež prezradil, že v minulosti nahral aj niekoľko skladieb s Jay Z. "Nie som si však istý, či sa mu páčili," dodal.

 

Jack White sa preslávil vo formácii The White Stripes, ktorá vznikla v roku 1997 v Detroite. Jedinou ďalšou členkou bola jeho bývalá manželka Meg White. Debutový eponymný album vydali v roku 1999, po ňom nasledovalo ešte päť štúdioviek: De Stijl (2000), White Blood Cells (2001), Elephant (2003), Get Behind Me Satan (2005) a Icky Thump (2007). Kapela v roku 2011 ukončila činnosť. White je tiež členom kapely The Dead Weather, s ktorou vydal štúdiovky Horehound (2009) a Sea Of Cowards (2010). Pôsobí aj vo formácii The Raconteurs, ktorá má v súčasnosti pauzu. Skupina uviedla na trh zatiaľ dva radové albumy - Broken Boy Soldiers (2006) a Consolers Of The Lonely (2008). Ako sólový interpret vydal v apríli 2012 štúdiovku Blunderbuss, na ktorú nadviaže 10. júna nahrávkou Lazaretto. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies