Kanye West posunul uvedenie nového albumu do predaja

NETKY.SK • 15 Február 2016, 13:24 • 2 min
Kanye West posunul uvedenie nového albumu do predaja

BRATISLAVA - Americký rapper a producent Kanye West sa rozhodol o týždeň posunúť uvedenie nového albumu The Life Of Pablo do predaja.

slovakia

left justify in out

Spravil tak iba deň po tom, čo svoju siedmu sólovku sprístupnil na vypočutie prostredníctvom streamovacej služby Tidal, kde je aj naďalej dostupná. Dôvodom odkladu je skutočnosť, že interpret chce upraviť jednu zo skladieb. "Upravím skladbu Wolves. Prosím všetkých milovníkov hudby, aby sa zaregistrovali na Tidal. Rozhodol som sa, že album uvediem do predaja až o týždeň," napísal rapper prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Novinka pritom mala pôvodne vyjsť už v piatok 12. februára, no Chance The Rapper chcel, aby sa na albume objavila aj skladba Waves, ktorú ešte na poslednú chvíľu dokončoval.


Štúdiovka The Life Of Pablo, ktorá sa mala pôvodne volať So Help Me God, neskôr Swish a Waves, obsahuje 18 skladieb. Ako hostia sa v nich predstavili napríklad Kendrick Lamar, Kid Cudi, Rihanna, Chris Brown, The Weeknd, Frank Ocean, Ty Dolla Sign či spomínaný Chance The Rapper. Producentsky sa na albume okrem samotného Westa podieľali aj Rick Rubin, Madlib, Swizz Beatz, Mike Dean, Hudson Mohawke alebo Boi-1da.


Tridsaťosemročný Kanye Omari West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutovú štúdiovku The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). So spomínaným Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). So všetkými štúdiovkami okrem debutovej dobyl americký rebríček Billboard 200. Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna).




Tracklist albumu Kanye West - The Life Of Pablo:
01 Ultralight Beam f. Chance The Rapper & Kirk Franklin
02 Father Stretch My Hands Pt. 1 f. Kid Cudi
03 Father Stretch My Hands Pt. 2 f. Desiigner
04 Famous f. Rihanna
05 Feedback
06 Low Lights
07 Highlights f. Young Thug
08 Freestyle 4 f. Desiigner
09 I Love Kanye
10 Waves f. Chris Brown
11 FML f. The Weeknd
12 Real Friends f. Ty Dolla Sign
13 Wolves f. Frank Ocean & Caroline Shaw
14 Silver Surfer Intermission
15 30 Hours
16 No More Parties In LA f. Kendrick Lamar
17 Facts (Charlie Heat Version)
18 Fade f. Post Malone & Ty Dolla Sign



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona