Kanye West poprel vinu v prípade napadnutia fotografa

NETKY.SK • 8 November 2013, 10:02 • 2 min
Kanye West poprel vinu v prípade napadnutia fotografa

LOS A NGELES - Americký rapper a producent Kanye West poprel vo štvrtok vinu v prípade napadnutia fotografa Daniela Ramosa, ku ktorému došlo 19. júla na letisku v Los Angeles. Spravil tak prostredníctvom svojho právnika na losangeleskom vyššom súde.

slovakia

left justify in out

West a Ramos sa dostali do potýčky, keď rapper na letisku prechádzal okolo skupiny fotografov, zrazu sa obrátil na jedného z nich a povedal: "Vy sa ma snažíte dostať do problémov, aby som na vás vybehol a musel vám zaplatiť 250-tisíc dolárov." Následne napadol Ramosa, ktorého museli potom ošetriť v nemocnici. Westa obžalovali z napadnutia a pokusu o krádež, pričom za každý bod žaloby mu hrozí maximálne šesť mesiacov za mrežami. Ramosova advokátka Gloria Allred uviedla, že jej klient stále trpí následkami zranení, ktoré pri potýčke utrpel. Ďalšie pojednávanie je naplánované na 23. januára. 

Tridsaťšesťročný Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Neskôr produkoval skladby pre interpretov ako Jermaine Dupri, Foxy Brown alebo Goodie Mobb. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od rappera Jay Z. Svoj debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). So spomínaným Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger, Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights. West, ktorý vedie vlastné vydavateľstvo G.O.O.D. Music, má na konte aj tri Brit Awards a sedem BET Awards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona