Kanye West a Kim Kardashian West sa stali trojnásobnými rodičmi

NETKY.SK • 16 Január 2018, 19:10 • 2 min
Kanye West a Kim Kardashian West sa stali trojnásobnými rodičmi

LOS NAGELES - Americký rapper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian West sa stali trojnásobnými rodičmi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročná podnikateľka prostredníctvom svojej webstránky oznámila, že im náhradná matka priviedla na svet dcérku. Dievčatko po narodení vážilo 3 345 gramov.

 

Väčšina Francúzov je za povolenie náhradného materstva, budú sa ženské telá prenajímať ako výrobné haly?

 

"S Kanyem sme šťastní, že môžeme oznámiť príchod nášho zdravého, nádherného dievčatka. Sme neuveriteľne vďační našej náhradnej matke, ktorá nám najväčším darom splnila naše sny, a úžasným lekárom a sestrám za ich špeciálnu starostlivosť," napísala.

 


Štyridsaťročný interpret a rodáčka z Los Angeles sa zosobášili v roku 2014. V júni 2013 porodila Kardashian dcéru North a v decembri 2015 syna menom Saint. Obaja sú podľa Kardashian West zo svojej mladšej sestry "nesmierne nadšení".

 

Niektoré celebrity si nechávajú vynosiť deti náhradnými matkami, aby si nepokazili postavu. Takýto škandál sa ťahal napríklad s Beyonce. Tehotenstvo iba predstierala, "ťažkú" prácu za ňu odviedla iná žena so sociálne slabšej skupiny. Prezradilo ju video, v ktorom jej brucho neprirodzene splaslo. Toto by sa tehotnej žene s bruchom nikdy nestalo: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona