Kanye West a Kim Kardashian venujú charite tisíc párov topánok

NETKY.SK • 11 December 2015, 14:59 • 2 min
Kanye West a Kim Kardashian venujú charite tisíc párov topánok

BRATISLAVA - Americký rapper Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian venujú na charitatívne účely tisíc párov topánok. Tridsaťpäťročná rodáčka z Los Angeles sa tak rozhodla spraviť na základe reportáže o 17-ročnej Amelii Flores, ktorú videla v televízii.

slovakia

left justify in out

Podľa relácie Dish Nation chcelo dievča spolupracujúce s organizáciou Soles4Souls, ktorá pomohla jej rodine po ničivom hurikáne Katrina, pôvodne zozbierať do 18. decembra dvetisíc párov topánok. V čase vysielania šou už mala takmer polovicu. "Práve raňajkujem a pozerám šou Dish Nation. Počula som ten najmilší príbeh o dievčati, ktoré chce získať tisíc párov topánok pre charitu Soles For Souls. Kanye a ja by sme radi darovali tých tisíc párov pre Soles For Souls," napísala Kardashian. Tínedžerka sa následne rozhodla zozbierať 25-tisíc párov topánok. V prípade úspechu bude môcť cestovať po svete a darovať obuv ľuďom, ktorí ju potrebujú.


Kim Kardashian, ktorá si po sobáši s rapperom zmenila oficiálne meno na Kim West, je známa najmä vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Dvojica spolu vychováva dvojročnú dcéru North a syna Sainta, ktorý sa narodil tento rok 5. decembra.


Tridsaťosemročný Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint od Jay Z. Debutovú štúdiovku The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). So spomínaným Jay Z okrem toho nahral album Watch The Throne (2011). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger (feat. Jamie Foxx), Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights (feat. Rihanna). V súčasnosti pracuje na albume Swish.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona