Kanye a Kim Westovci si kúpili nový dom, stál ich 20 miliónov!

NETKY.SK • 7 August 2014, 10:08 • 2 min
Kanye a Kim Westovci si kúpili nový dom, stál ich 20 miliónov!

LOS ANGELES - Americký rapper a producent Kanye West a jeho manželka Kim si kúpili nový dom za 20 miliónov dolárov (v prepočte takmer 15 miliónov eur). Pre magazín People to v stredu prezradila Kim West.

slovakia

left justify in out

Nehnuteľnosť s rozlohou 141 árov sa nachádza v kalifornskom mestečku Hidden Hills, pričom jej súčasťou je aj vinohrad či dva bazény. Neďaleko od vily žije aj Kimina matka Kris Jenner, u ktorej dvojica býva od narodenia ich dcéry North v júni 2013. V tom čase už pritom prerábali vilu v losangeleskej štvrti Bel Air, do ktorej sa však nakoniec nenasťahovali. "Čoskoro sa budeme sťahovať. Možno o niekoľko mesiacov, neviem presne. Práve sme našli nový, úžasný dom. Ani si neviete predstaviť, ako veľmi som pripravovaná odsťahovať sa od mamy. Ale bude fajn, že stále budeme neďaleko. Keď sme kúpili dom v Bel Air, ešte sme nemali dieťa, ani sme ho nečakali. Keď sa vám však narodí dieťa, uvedomíte si, že potrebujete množstvo ďalších vecí a iný typ priestoru. Život v meste je úplne iný. Chceli sme zostať ďalej od mesta a mať viac súkromia," uviedla 33-ročná televízna celebrita a príležitostná herečka, ktorá si nedávno zmenila priezvisko z Kardashian na West. 

 

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila spomínaná dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal 33-ročnú rodáčku z Los Angeles o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili v piatok 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala v sobotu 24. mája v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona