Kantorová víťazkou Austrálsko-novozélandského pohára

NETKY.SK • 22 September 2013, 15:43 • 2 min
Kantorová víťazkou Austrálsko-novozélandského pohára

MT.HUTT - Dvadsaťjedenročná rodáčka z Popradu v rámci prípravy na novú sezónu na južnej pologuli absolvovala aj sedem pretekov Austrálsko-novozélandského pohára.

slovakia

left justify in out

Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Barbara Kantorová sa stala celkovou víťazkou Austrálsko-novozélandského pohára. Agentúru SITA o tom informoval jej tréner Vincent Kekeli.

Dvadsaťjedenročná talentovaná rodáčka z Popradu Kantorová v rámci prípravy na novú sezónu na južnej pologuli absolvovala aj sedem pretekov Austrálsko-novozélandského pohára. Ešte v auguste v Coronet Peaku obsadila v slalome 14. miesto a obrovskom slalome bola dvadsiata ôsma. Neskôr v septembri v novozélandskom Mt. Hutt bola dvakrát druhá v super G a raz v obrovskom slalome a pridala aj tri triumfy. Z víťazstiev sa tešila v super G, superkombinácii a slalome. Tieto preteky absolvovala zväčša v konkurencii austrálskych a novozélandských pretekárok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona