Kanonier Messi podpíše kontrakt s Barcelonou do roku 2021

NETKY.SK • 5 Júl 2017, 12:30 • 2 min
Kanonier Messi podpíše kontrakt s Barcelonou do roku 2021

BARCELONA - Argentínska futbalová hviezda Lionel Messi čoskoro spojí najbližšie roky svojej kariéry s FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Katalánsky klub v stredu predpoludním prostredníctvom svojho webu informoval, že Messi po návrate do Barcelony podpíše nový kontrakt, ten zaručí jeho zotrvanie v tíme "blaugranas" do 30. júna 2021.

 

Súčasná zmluva je do júna 2018, termín bol v ostatných mesiacoch podnetom pre početné špekulácie. Podľa viacerých španielskych zdrojov bude súčasťou novej dohody aj výstupná klauzula vo výške 300 miliónov eur.

FC Barcelona je jediným klubom, za ktorý tento 30-ročný útočník počas seniorskej kariéry hral. V jej drese má na konte rekordných 507 gólov, s 58 zásahmi mu patrí prvenstvo aj v historickom poradí kanonierov argentínskej reprezentácie.

 

Päťkrát získal Zlatú loptu určenú najlepšiemu hráčovi roka.

 

Má osem španielskych titulov, štyri prvenstvá v Lige majstrov a je držiteľom nespočetného množstva individuálnych ocenení a rekordov i ďalších tímových úspechov na klubovej aj reprezentačnej úrovni. V rozhovore pre ESPN nedávno vyjadril túžbu ukončiť kariéru v FC Barcelona.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies