Kanonier Man Utd Wayne Rooney s novým účesom: Nepripomína vám niekoho?

NETKY.SK • 11 Február 2014, 11:42 • 2 min
Kanonier Man Utd Wayne Rooney s novým účesom: Nepripomína vám niekoho?

MANCHESTER – Wayne Rooney mal už niekoľko rokov problémy s vlasmi a podrobil sa aj transplantácii vlasových korienkov. Najnovšiu katastrofu si však spôsobil s najväčšou pravdepodobnosťou dobrovoľne.

slovakia

left justify in out

Útočník Manchestru United sa minulý rok podrobil transplantácii vlasov kvôli v snahe zabrániť ustupujúcej línii vlasov. Prvé výsledky neboli nijak presvedčivé dokonca sa zdalo, že Rooney aj napriek drahej procedúre po niekoľkých mesiacoch vyzeral rovnako ako predtým.

Avšak konečne to vyzerá tak, že transplantácia prináša svoje ovocie. Rooney tento týždeň počas interview predviedol svoj nový zostrih. Napriek jeho sebavedomému počinu sa však výsledok najskôr minul účinkom. Na sociálnych sieťach sa okamžite začali množiť posmešky na jeho nový „účes“ a mnohí ho prirovnávali k účesu Jima Carreyho vo filme Blbý a blbší.

Jeden fanúšik sa na Twitteri spýtal: „Videli ste Rooneyho novú ofinu? Chystá sa na konkurz do filmu Blbý a blbší?“ Ďalší fanúšik s prezývkou #shrek ho podporil: „Toto je Lloyd Christmas z filmu Blbý a blbší!“

Zdá sa, že ani najväčším hviezdam nevyjde vždy všetko podľa predstáv...

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies