Kanonier Kuľha sa dohodol so Skalicou

NETKY.SK • 14 September 2013, 15:38 • 2 min
Kanonier Kuľha sa dohodol so Skalicou

SKALICA - Martin Kuľha pokračuje v kariére v Skalici.

slovakia

left justify in out

Hokejový útočník Martin Kuľha sa dohodol s vedením HK 36 Skalica a novú extraligovú sezónu začne na Záhorí. V najvyššej slovenskej súťaži si už Kuľha obliekol aj dresy Popradu a Slovana Bratislava a je po Arnem Krotákovi a Ľubomírovi Kolníkovi tretím najlepším strelcom jej histórie. V 802 zápasoch nazbieral 652 kanadských bodov za 354 gólov a 298 asistencií. Proti Skalici sa mu darilo, v súbojoch proti novému zamestnávateľovi dosiahol 81 kanadských bodov. Viac má na svojom konte iba Richard Šechný (82).

“O skúsenostiach so slovenskou extraligou, ktorými Martin Kuľha disponuje, asi nikto nepochybuje. Podpísali sme zmluvu s jedným z najlepších strelcov extraligy. A aj keď sa v pár zápasoch prípravy, ktoré odohral, nepresadil, veríme, že je len otázkou času, kedy sa začne presadzovať aj strelecky a svojimi gólmi pomôže celému tímu. Chceme, aby aj v našom drese naplnil svoju povesť strelca,“ uviedol na klubovom webe Skalice generálny manažér HK 36 Peter Srnec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies