Kanoista Juraj Tarr začal s prípravou na novú sezónu, chodí hrávať hokej

NETKY.SK • 20 Október 2016, 11:48 • 2 min
Kanoista Juraj Tarr začal s prípravou na novú sezónu, chodí hrávať hokej

BRATISLAVA - Člen úspešného slovenského štvorkajaka Juraj Tarr už začal s prípravou na novú sezónu. V rámci nej si držiteľ strieborných olympijských medailí z Ria de Janeiro 2016 a Pekingu 2008 chodí zahrať hokej. Koncom októbra odchádza na sústredenie do USA.

slovakia

left justify in out

Tarr najskôr začal s behaním na páse - 25 minút denne. "Nastavil som si program do kopca. A dvakrát do týždňa si chodím zahrať hokej do Nových Zámkov, kde je krytý zimák. V nedeľu alebo v utorok je to na spôsob tréningu a v stredu bývajú zápasy. Mužstvá sa grupujú z Komárna, Hurbanova, Nových Zámkov, je ich 8-10 a hráme také malé hokejové majstrovstvá na amatérskej báze," povedal najskúsenejší člen káštvorky v rozhovore pre oficiálnu stránku Slovenského zväzu rýchlostnej kanoistiky.

 

Za "veľkú mláku" odcestuje spoločne s Denisom Myšákom, kým Tibor Linka pôjde do Talianska a Erik Vlček zostane na Slovensku. "Tibor prišiel s tým, že sme boli dlho spolu a nechcel by cestovať príliš ďaleko, len v rámci Európy. Erik by si chcel dať dlhší oddych pri rodine. Ja s Denisom sme sa rozhodli, že ak zostali peniaze na sústredenie, my naň pôjdeme. S tým, že na 8-10 dní pricestujú za nami aj rodiny a zároveň to bude aj trochu relaxu a oddychu," dodal Tarr pre canoe.sk

 

Slovenský kajakár zatiaľ presne nevie, na ktorých pretekoch sa zúčastní v roku 2017. "Pozerali sme sa do kalendára, majstrovstvá sveta sú dosť neskoro - až koncom augusta v Račiciach, kde to dobre poznáme. Možno by stačila aj účasť na ME či Svetovom pohári. Nedá sa vylúčiť, že aj tieto preteky vynecháme. Uvidíme, ako sa to bude vyvíjať."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies