Kaník o kandidatúre do vedenia SDKÚ zatiaľ nehovorí

NETKY.SK • 6 Jún 2014, 11:23 • 2 min
Kaník o kandidatúre do vedenia SDKÚ zatiaľ nehovorí

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR Ľudovít Kaník, ktorý ostal jediným členom strany v parlamente bez účasti vo vedení politického subjektu, zatiaľ o svojej kandidatúre na najvyššie stranícke pozície nehovorí.

slovakia

left justify in out

Ako dnes povedal pre TASR, o konaní mimoriadneho júnového Kongresu SDKÚ-DS, na ktorom vedenie požiada o dôveru, sa dozvedel až dnes. "Neviem, ako prebiehala diskusia, nepoznám ani motívy, ktoré viedli k takému rýchlemu zvolaniu Kongresu. Najskôr sa pozhováram s kolegami a získam obraz o celej situácii, potom sa budem vedieť podrobnejšie vyjadriť," avizoval Kaník s tým, že o kandidatúre do vedenia SDKÚ-DS zatiaľ vôbec nepremýšľal.

 

Z členov SDKÚ-DS sedia okrem Kaníka v parlamente ako poslanci už len predseda Pavol Frešo a štyria podpredsedovia Ivan Štefanec, Jozef Mikuš, Martin Fedor a Viliam Novotný. Mikuláš Dzurinda a Ivan Mikloš oznámili svoj odchod zo strany v stredu (4.6.).

 

Na termíne (28.6.) mimoriadneho Kongresu SDKÚ-DS sa dohodli lídri vo štvrtok (5.6.) na straníckom Prezídiu. Predmetom Kongresu budú personálne otázky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona