Kaník: Gašparovič, Paška a Fico sa postavili na stranu okupantov

NETKY.SK • 21 August 2013, 18:17 • 2 min
Kaník: Gašparovič, Paška a Fico sa postavili na stranu okupantov

BRATISLAVA - Traja najvyšší ústavní činitelia, prezident Ivan Gašparovič, predseda parlamentu Pavol Paška a premiér Robert Fico sa podľa poslanca Národnej rady SR za SDKÚ-DS Ľudovíta Kaníka svojou neúčasťou na spomienke vpádu vojsk Varšavskej zmluvy do Československa postavili na stranu okupantov.

slovakia

left justify in out

"Ignorovaním tohto výročia sa traja najvyšší ústavní predstavitelia stavajú na stranu okupantov a nie na stranu obetí. De facto takto schvaľujú vstup vojsk do Československa a tých, ktorí to celé pripravili. Toto by sa nemalo prehliadať," povedal pre agentúru SITA Kaník. Podľa neho treba neúčasť politickej elity krajiny na spomienke udalostí 21. augusta vnímať aj v kontexte toho, ako bude o týždeň premiér Fico v Banskej Bystrici na oslavách výročia Slovenského národného povstania "plamenne" hovoriť o vzopätí sa útlaku a boji za slobodu. "Budú to falošné slová. Premiér nestojí na strane slobody," uzavrel Kaník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies