Kaník chce vytvoriť novú Slovenskú demokratickú koalíciu: Zdá sa, že budú ďalšie voľby

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 14:00 • 2 min
Kaník chce vytvoriť novú Slovenskú demokratickú koalíciu: Zdá sa, že budú ďalšie voľby

BRATISLAVA - Predseda Demokratov Slovenska Ľudovít Kaník je presvedčený, že po parlamentných voľbách 2016 prišiel čas začať tvoriť novú Slovenskú demokratickú koalíciu.

slovakia

left justify in out

Pravicoví voliči totiž podľa neho ukázali, že chcú spájanie síl a spoluprácu. Nastal však volebný pat a funkčná vláda sa bude dať zostaviť veľmi ťažko. "Zdá sa, že sa treba pripravovať na ďalšie voľby," konštatoval Kaník vo vyhlásení s tým, vytvorením Slovenskej demokratickej koalície by pravica z nových volieb vyšla silnejšia, jednotnejšia a pripravená vytvoriť stabilnú a funkčnú vládu.


"Som rád, že my, Demokrati Slovenska sme pomohli svojím dielom k dobrému volebnému výsledku SaS a že sme posilnili pravicu tak, ako aj bolo naším zámerom už pri vzniku strany," uviedol Kaník a dodal, že sa bude naďalej snažiť spájať pravicové sily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona